Home / Onderhoud

Onderhoud

Alle leaseauto's welkom bij Autobedrijf Frank Overweg

Autobedrijf Frank Overweg mag zich voortaan gecertificeerd Lease Service Center noemen. Dat betekent dat ook leaserijders bij Autobedrijf Frank Overweg terecht kunnen voor professioneel onderhoud en service aan hun auto.

RJP16039

Een autobedrijf mag zich Lease Service Center noemen als het voldoet aan een aantal strenge criteria. Die voorwaarden zijn opgesteld in samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen en worden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Wie voldoet aan die eisen wordt door BOVAG-afdeling ABA gecertificeerd als Lease Service Center.
Wat betekent dat in de praktijk? Frank Overweg, directeur van Autobedrijf Frank Overweg uit Den Nul Gemeente OLST / WIJHE: “Bij een onafhankelijk autobedrijf als het onze mag de klant erop rekenen dat er een professioneel team klaar staat voor service en reparatie aan alle merken lease-auto's. Wij staan bovendien rechtstreeks in verbinding met de leasemaatschappij om het onderhoud aan te melden. We nemen de gehele afhandeling met de leasemaatschappij voor onze rekening is. Daar heeft de leaserijder geen omkijken naar. Verder worden onze medewerkers continu geschoold en bijgeschoold over autotechniek, service en automatisering.

Al enige tijd is in de Europese wetgeving vastgelegd, dat bij professioneel onderhoud de fabrieksgarantie op uw auto van toepassing blijft. Autobedrijf Frank Overweg beschikt over alle gegevens om volgens fabrieksspecificaties aan uw auto onderhoud uit te voeren.

“Wij koppelen de zekerheid van een professioneel adres, waar de leaseauto in goede handen is, aan perfecte persoonlijke service. We kennen onze klanten en vinden het geen probleem om flexibel mee te denken over een oplossing. Bovendien zijn we onafhankelijk. Wie in de toekomst voor een ander merk auto kiest, hoeft niet van autobedrijf te wisselen. Wel zo plezierig.”

De voordelen van een Lease Service Center

  • Correcte afhandeling volgens de eisen van uw leasemaatschappij
  • Nakomen van afspraken
  • Uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie
  • Altijd snel en flexibel een afspraak maken
  • Representatief vervangend vervoer
  • Dichtbij, dus ook bij u in de buurt
  • Kennis van de laatste elektronica
  • Persoonlijke service
  • Erkend door BOVAG-ABA